Europa Conference League

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: «Καυτός» Μπίσεσβαρ, από κοντά ο Ελ Καντουρί

Διαβάστε την κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ για την εμφάνισή τους στη νίκη-πρόκριση επί της Μποέμιαν.

Την παρουσία του στα playoffs του Europa Conference League εξασφάλισε την Πέμπτη (12/8) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Μποέμιαν στην Τούμπα. Με τον «δικέφαλο του Βορρά» να έχει ως κορυφαίο του τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με γκολ και ασίστ και τους Ομάρ Ελ Καντουρί αλλά Στέφαν Σβαμπ να ακολουθούν από κοντά.


Αναλυτικά, η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης: Εξαιρουμένης μιας κακής εξόδου του, ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα, είχε εξαιρετική αντίδραση στο 15', εκτινασσόμενος εντυπωσιακά και αποτρέποντας να εξελιχθεί σε αυτογκόλ το διώξιμο του Μιχαηλίδη.

Ροντρίγκο: Ήταν δραστήριος ο δεξιός μπακ του «δικεφάλου του Βορρά». Είχε αρκετές προωθήσεις αλλά και συνεργασίες με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Βαρέλα: Μεστή εμφάνιση από τον στόπερ του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στο 78' σκόραρε για το 3-0, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε -σωστά- ως οφσάιντ.

Μιχαηλίδης: «Χρεώνεται» τη φάση του 15', όπου αφενός χάνει τον προσωπικό του αντίπαλο κι αφετέρου παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Παρόλα αυτά, στο υπόλοιπο παιχνίδι -κυρίως στο πρώτο μέρος- ήταν πολύ καλός, έχοντας καίριες παρεμβάσεις, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι.

Βιεϊρίνια: Αρκετές προωθήσεις και από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, ο οποίος απείλησε με τις «γλυκιές» σέντρες του. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του δέχτηκε φάσεις από την πλευρά του.

Σβαμπ: Καταρχάς, άνοιξε τον δρόμο στη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ με το τέρμα του στο 4'. Ταυτόχρονα, όμως, βοήθησε και σε άλλους τομείς, κυρίως με τα ποιοτικά αγγίγματα και κρατήματα της μπάλας. Εκ των κορυφαίων των Θεσσαλονικιών.

Κούρτιτς: Ντεμπούτο ως βασικός για τον νεαποκτηθέντα άσο του ΠΑΟΚ, ο οποίος βοήθησε με τα ασφαλή παιξίματά του στον χώρο του κέντρου.

Α. Ζίβκοβιτς: Είχε δύο στρωσίματα… σχεδόν πάρε-βάλε στους Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ, τα οποία δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Αρκετά δραστήριος, όπως κι αν έχει.

Μπίσεσβαρ:
Ασίστ για το 1-0, ψύχραιμο πλασέ για το 2-0, εξαιρετικές μπαλιές και πανταχού παρών στο δημιουργικό κομμάτι. Τι άλλο να κάνει; Κορυφαίος όλων!

Ελ Καντουρί: Ο καλύτερος μετά τον Μπίσεσβαρ. Δημιούργησε με εξαιρετική κάθετη το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ωστόσο η ουσία ήταν ότι βρισκόταν ΠΑΝΤΟΥ, συνεισφέροντας τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι.

Ολιβέιρα: Δεν φάνηκε τόσο πολύ ο φορ του «δικεφάλου του Βορρά». Περισσότερο προσπάθησε να παίξει για τους συμπαίκτες του, ενώ δεν τροφοδοτήθηκε επαρκώς εντός της αντίπαλης περιοχής.

Εσίτι: Εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 73', αντί του Κούρτιτς, ώστε να βοηθήσει περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι. Το έπραξε.

Σφιντέρσκι: Δεν αγωνίστηκε πολύ, ωστόσο… πρόλαβε να χάσει τεράστια ευκαιρία για την ομάδα του στο 87', η οποία -υπό προϋποθέσεις- θα μπορούσε να αποβεί μοιραία.

Τέιλορ: Αγωνίστηκε λίγο, προκειμένου να κριθεί.

Μουργκ: Αγωνίστηκε λίγο, προκειμένου να κριθεί.

Ρασβάν Λουτσέσκου: Του πιστώνεται ότι οι παίκτες του παρουσιάστηκαν με το… μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Για έναν αρκετά καλό ΠΑΟΚ σε ό, τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι, ο οποίος βέβαια απειλήθηκε από την Μποέμιαν για ακόμα ένα ματς. Παρόλα αυτά, έδειξε καλύτερη αντίδραση στις αμυντικές μεταβάσεις, στις οποίες «υπέφερε» στον αγώνα της Ιρλανδίας. Μάλιστα, ο Λουτσέσκου, βάζοντας και τον Εσίτι στο παιχνίδι στο 73', κατάφερε να δέσει ακόμα περισσότερο το κέντρο, με αποτέλεσμα η ομάδα του έκτοτε να απειληθεί -με απίθανη χαμένη ευκαιρία βέβαια- μόνο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Του βγήκε και η επιλογή του Μπίσεσβαρ αντί του Καγκάβα, με τον Ολλανδό χαφ να είναι ο καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x